Wij staan altijd open voor een goed gesprek met geïnteresseerde studenten en stagiaires. Je wordt dan ook van harte uitgenodigd een afspraak te maken met Susie Visokaiova (schoolopleider) om te kijken wat er mogelijk is op onze mooie school.

Ben jij een enthousiaste en ondernemende pabo-student met passie en bevlogenheid voor het onderwijs en aandacht voor ieder kind? Lijkt het jou leuk om te onderzoeken hoe het werken is op een fijne en kleine basisschool in een professioneel en gezellig team en met betrokken ouders? Dan zijn we op zoek naar jou!  

De school

De Zeister Schoolvereeniging (ZSV) is een gezellige basisschool voor bijzonder neutraal onderwijs (zelfstandig als éénpitter). Ons motto is: “Zelfstandig Samen Vooruit”. De school is gevestigd in een sfeervol, monumentaal pand met een heerlijke buitenruimte in het mooie en bosrijke Zeist. De school telt gemiddeld 250 leerlingen, verdeeld over 9 groepen.  

In de groepen werken we meerdere dagen met co-teaching. Dit betekent dat de leerkrachten twee dagen samen voor de klas staan en samen verantwoordelijk zijn voor de groep. Op deze manier werken we aan de ontwikkeling van de kinderen en organiseren we werkdrukverlaging voor de leerkrachten.  

Daarnaast zijn er vakleerkrachten (ICT, gym en muziek) die de groepsleerkrachten ondersteunen. Samen geven al deze leerkrachten vorm aan het onderwijs binnen de ZSV. 

Wat breng je mee? 

Uiteraard ben je een pabo-student. Je bent nieuwsgierig naar het geven van uitdagend en verdiepend onderwijs, passend bij onze populatie. We vinden het belangrijk dat je daadkrachtig bent, communicatief vaardig en in staat bent om met enthousiasme, geduld en humor de kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Wat bieden we jou? 

We bieden je een stage in een professioneel, flexibel, gezellig en betrokken team.

Je kiest bij de Zeister Schoolvereeniging voor een fijne kleine school met een professioneel team en betrokken ouders.

Leer ons beter kennen door met ons samen te werken als stagiair!

Jan Willem Schorer (bestuurder)

Contact
Zeister Schoolvereeniging 
susie.visokaiova@zsv-zeist.nl
Tel. 030-6922532