Wij staan altijd open voor een goed gesprek met sollicitanten. Je wordt van harte uitgenodigd een afspraak te maken met Guido Vink (directeur) om te kijken wat er mogelijk is op onze mooie school.

Ben jij een enthousiaste en ondernemende leerkracht met passie en bevlogenheid voor het onderwijs en aandacht voor ieder kind? Vind jij het leuk om te werken op een fijne en kleine basisschool in een professioneel en gezellig team en met betrokken ouders? Dan zijn we op zoek naar jou!  

De school

De Zeister Schoolvereeniging (ZSV) is een gezellige basisschool voor bijzonder neutraal onderwijs (zelfstandig als éénpitter). Ons motto is: “Zelfstandig Samen Vooruit”. De school is gevestigd in een sfeervol, monumentaal pand met een heerlijke buitenruimte in het mooie en bosrijke Zeist. De school telt gemiddeld 250 leerlingen, verdeeld over 9 groepen.  

In de groepen werken we meerdere dagen met co-teaching. Dit betekent dat je twee dagen samen voor de klas staat en samen verantwoordelijk bent voor de groep. Je geeft op deze dagen les, werkt met kleine groepjes leerlingen, voert gesprekken, observeert of hebt tijd voor je administratie. Dit stem je samen af. De andere dagen sta je zelf voor de groep. Op deze manier werken we aan de ontwikkeling van de kinderen en organiseren we werkdrukverlaging voor de leerkrachten.  

Daarnaast zijn er vakleerkrachten (ICT, gym en muziek) die de groepsleerkrachten ondersteunen. Samen geven al deze leerkrachten vorm aan het onderwijs binnen de ZSV. 

Wat breng je mee? 

Uiteraard ben je in het bezit (of bijna) van een pabo-diploma. Je bent in staat uitdagend en verdiepend onderwijs te geven, passend bij onze populatie. We vinden het belangrijk dat je daadkrachtig bent, communicatief vaardig en in staat bent om met enthousiasme, geduld en humor de kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Wat bieden we jou? 

We bieden je een functie in een professioneel, flexibel, gezellig en betrokken team waarbinnen ook aandacht en ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Co-teaching, vakleerkrachten en een goed georganiseerde school zorgen voor werkdrukverlaging en veel ruimte om je werk met plezier te doen.

Je kiest bij de Zeister Schoolvereeniging voor een kleine school met een professioneel, flexibel en gezellig team en betrokken ouders, waarbinnen ook aandacht en ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Jan Willem Schorer

Contact
Zeister Schoolvereeniging 
susie.visokaiova@zsv-zeist.nl
Tel. 030-6922532