Als uw kind bij ons op school start, ontvangt u via uw kind een brief met daarin een activeringscode voor Social Schools. De Zeister Schoolvereeniging gebruikt Social Schools als communicatieplatform voor alle digitale communicatie. Wij zijn hiermee in staat u zo snel en direct mogelijk te informeren, zowel via e-mail als via de app. U maakt eenmalig een account aan bij socialschools.nl. U activeert de code en voortaan ontvangt u van ons via dat kanaal informatie. Wanneer u al een account heeft of al kinderen bij ons op school heeft, dan voegt u het kind dat nieuw gestart is bij ons op school eenvoudig toe met de ontvangen activeringscode.

In het kort ontvangt u via de service van
Social Schools de volgende voordelen:

 

Sneller en directer contact via e-mail en push berichten via App.

Nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief.

Altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender die u kunt laten synchroniseren met uw privé-agenda.

Inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders (voor zover gedeeld).

Direct kunnen inschrijven voor activiteiten en oudergesprekken.

  App

  Voor het ontvangen van informatie via Social Schools kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de Social Schools-app.

  Download de app via:

  Hulp

  Ondervindt u problemen bij het gebruik van Social Schools? Dan kunt u altijd op school om hulp vragen. Daarnaast kunt u de helpdesk van Social Schools zelf raadplegen.

  Zelfstandig • Samen Vooruit